Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies. Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní. Ok
Domov
SlovenskýČeskýAnglickýRSS
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Kategórie Výrobcovia
katMotorkové oleje
katMotorové oleje
katPrevodové oleje
katHydraulické oleje
katZáhradna technika-oleje
katPrísady paliva
katVazeliny
katFiltre
katAutobatérie
katNemrznúce zmesy
katWD-40
katARVA-VELVANA
katPovinná výbava
katAutokozmetika ATAS
katAutokozmetika TURTLE WAX
katAutochémia LIQUI MOLY
katAutodoplnky
katAutokozmetika Mix
Najsledovanejšie

SUPER DIESEL ADITIV zimný 500 ML

SUPER DIESEL ADITIV zimný 500 ML Prísada do motorovej nafty, zaisťujúca t...

7.40 EUR s DPH

CINOL M6AD 1 L

CINOL M6AD 1 L Letný sezónny minerálny olej určený pre ...

2.00 EUR s DPH

T.W. COLOR MAGIC červený 300 ML

T.W. COLOR MAGIC červený 300 ML T.W. COLOR MAGICSvetločerven ý .Pokrýva ...

6.30 EUR s DPH

VALVOLINE DURA BLEND 10W-40 1 L

VALVOLINE DURA BLEND 10W-40 1 L Obsahuje lepšie ingrediencie pre horšie ...

4.10 EUR s DPH

MADIT M7ADSIII 20W-40 4 L

MADIT M7ADSIII 20W-40 4 L MADIT M7ADSIII 20W40 je celoročný motoro...

12.50 EUR s DPH

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.albiaoil.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Albia Krásno, s.r.o.  IČO: 46283871, oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na albiaoil@albiaoil.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta, UPS.

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Albia Krásno, s.r.o.
1636
023 02 Krásno nad Kysucou
Volajte:
Pevná linka
tel+421414385786
Mobil
tel+421903374836
Fax
tel+421414385787
Píšte:
Obchod
ealbiaoil@albiaoil.sk
http://www.albiaoil.sk/banner_downright/albiamapa.jpg
*
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Albia Krásno, s.r.o.
© MiBe ESHOP 2015, 38